• 1401/01/08 - 09:33
  • تعداد بازدید : 303
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی بر بیش از 560 تن گوشت قرمز و سفید درطرح تشدید نظارت نوروزی در مه ولات

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات؛ از ابتدای طرح تشدید نظارت نوروزی تاکنون بر تولید و استحصال و عرضه 566 تن گوشت قرمز و سفید نظارت بهداشتی صورت گرفته است.

نظارت بهداشتی بر بیش از 560 تن گوشت قرمز و سفید درطرح تشدید نظارت نوروزی در مه ولات

 رییس شبکه دامپزشکی مه ولات  گفت: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز و سفید به عنوان یک فرآورده خام دامی پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعمل‌های بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.

 مهدی ابراهیم زاده تصریح کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام ،طیور و فروشگاههای عرضه توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی می شود.

وی در پایان بیان داشت: از ابتدای شروع طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه نوروز 1401 بر سلامت حدود 8 تن گوشت قرمز و 546 تن گوشت سفید در کشتارگاه دام و طیور و همچنین بر عرضه 10تن گوشت مرغ منجمدو 2 تن گوشت ماهی تازه  وارد شده به این شهرستان توسط کارشناسان شبکه نظارت بهداشتی صورت گرفته است.

شهرستان مه ولات دارای یک کشتارگاه صنعتی طیور و یک کشتارگاه سنتی دام می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مه ولات
  • کد خبر : 283297
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

نظارت بهداشتی بر بیش از 560 تن گوشت قرمز و سفید درطرح تشدید نظارت نوروزی در مه ولات
لینک کوتاه