نظارت بهداشتی بر بیش از 560 تن گوشت قرمز و سفید درطرح تشدید نظارت نوروزی در مه ولات
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات؛ از ابتدای طرح تشدید نظارت نوروزی تاکنون بر تولید و استحصال و عرضه 566 تن گوشت قرمز و سفید نظارت بهداشتی صورت گرفته است.
رییس شبکه دامپزشکی مه ولات گفت: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز و سفید به عنوان یک فرآورده خام دامی پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
مهدی ابراهیم زاده تصریح کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام ،طیور و فروشگاههای عرضه توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی می شود.
وی در پایان بیان داشت: از ابتدای شروع طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه نوروز 1401 بر سلامت حدود 8 تن گوشت قرمز و 546 تن گوشت سفید در کشتارگاه دام و طیور و همچنین بر عرضه 10تن گوشت مرغ منجمدو 2 تن گوشت ماهی تازه وارد شده به این شهرستان توسط کارشناسان شبکه نظارت بهداشتی صورت گرفته است.
شهرستان مه ولات دارای یک کشتارگاه صنعتی طیور و یک کشتارگاه سنتی دام می باشد.