• 1404/04/08 - 08:21
  • تعداد بازدید : 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

عدم توجه به چیدمان و شرایط مناسب دمایی در سردخانه ها؛ مهمترین دلیل حذف فرآورده های خام دامی

رییس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز با بیان اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی در زنجیره تولید در افزایش عمرماندگاری فرآورده های خام دامی، گفت: مهمترین دلیل حذف این فرآورده ها عدم توجه به چیدمان و شرایط دمایی در سردخانه ها است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" به نظارت های مستمر و روزانه دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی اشاره کرد و افزود: طبق ارزیابی های صورت گرفته بیشترین دلیل توقیف و حذف فرآورده های غیربهداشتی، عدم توجه و عدم نظارت کافی مسئول مجموعه ها و متصدیان آشپزخانه بر نحوه نگهداری و چیدمان محصولات و همچنین حفظ شرایط دمایی مناسب در سردخانه ها است.

وی حفظ شرایط دمایی مطلوب در مدت زمان نگهداری فرآورده های خام دامی حائز اهمیت دانست و بیان کرد: مدیران واحدها باید نظارت بیشتری بر عملکرد کارگران داشته و آموزش های لازم را به آنها طبق ضوابط دامپزشکی ارائه کنند تا ضمن حفظ بهداشت و سلامت مصرف کنندگان، از حذف محصولات و بروز ضرر و زیان های اقتصادی جلوگیری شود. این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: تمهیدات لازم برای تامین موتور برق اضطراری و کنترل دوره ای عملکرد سیستم برودتی در پیشگیری از فساد محصولان بسیار مهم و تاثیرگذار است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 340969
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان