کشتار روزانه حدود 160 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه سنتی دام سبزوار
تعداد کشتار روزانه دام سبک و سنگین در کشتارگاه سنتی دام شهرستان سبزوار، بطور میانگین 160 راس می باشد.

دکتر برات الله زیدابادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار بیان داشت: جهت تامین گوشت قرمز مورد نیاز شهرستان روزانه حدود 160 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه سنتی دام شهرستان کشتار میشود.
وی، ضمن تاکید بر کشتار دام ها تحت نظارت مستقیم ناظر شرعی و مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی، افزود: لاشه های کشتار شده پس از بازرسی بهداشتی و حذف لاشه های بیمار، به سالن پیش سرد کشتارگاه دام منتقل و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت نگهداری میشود.
زیدابادی، تاکید کرد: سالن پیش سرد یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید گوشت سالم قبل از عرضه و مصرف است که با کاهش PH گوشت ضمن از بین بردن بسیاری از عوامل بیماریزای میکروبی و ویروسی (مانند بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ) باعث افزایش کیفیت آن میشود.
این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: طی بازرسی های بهداشتی انجام شده، امعاء و احشا و لاشه های بیمار ضبط شده، از چرخه مصرف انسانی خارج و در بخش تبدیل ضایعات کشتارگاه دام معدوم سازی می شود.
دکتر زیدابادی، به شهروندان توصیه نمود: علاوه بر خرید گوشت از مراکز معتبر عرضه فرآورده های خام دامی، به مهر دامپزشکی بر روی لاشه دقت نمایند و از خرید لاشه های فاقد مهر دامپزشکی و کشتار غیر مجاز خودداری نمایند.