برگزاری کلاس آموزشی ترویجی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در شهرستان زاوه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه اولین کلاس آموزشی –ترویجی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی برای قصابان و مرغ فروشان شهرستان زاوه به برگزار شد.
رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت : یکی از اولویتهای عرضه گوشت سالم و بهداشتی پس از استحصال لاشه کاملا بهداشتی در کشتارگاه رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی می باشد.لذا رعایت اصول بهداشتی در حین کار و مراکز عرضه از آلودگیهای ثانویه جلوگیری کرده و باعث حفظ کیفیت فرآورده پروتئینی و جلوگیری از فساد سریع آن می شود.
دکترسیدین افزود : با توجه به اهمیت موضوع و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته این کلاس آموزشی به صورت توسط کارشناسان نظارت شهرستان برگزار گردیده است.
نظر دهید