شنبه 15 آذر 1404

flag
  • 1397/06/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 119
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید 446هزار و 930 کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی در قوچان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان: در سال جاری 446هزار و 930 کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی در شهرستان با نظارت دامپزشکی استحصال شده است.





رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی ازجمله کشتارگاه‌ها از مهمترین وظایف دامپزشکی  است كه می تواند سلامت محصولات دامی را تضمین وسبب امنیت غذایی  در جامعه شود.





دکتر محمد احمدی بیان کرد: در همین راستا با نظارت مسئولین فنی دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی کشتارگاه دام قوچان 446هزار و 930 کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی تولید و عرضه شده است.





وی در انتها افزود : علاوه بر نظارت های بهداشتی در کشتارگاه کارشناسان نظارت این شبکه نیز طی بازدید های خود درصورت مشاهده هرگونه تخلف و یا شناسایی موارد غیر بهداشتی اقدام به ضبط فرآورده مشکوک کرده و درصورت غیرقابل مصرف بودن، آن را معدوم و ازچرخه مصرف خارج می کنند و همچنین با متخلفان از طریق مراجع قضایی برخورد می شود.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 27304
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور