نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید 446هزار و 930 کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی در قوچان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان: در سال جاری 446هزار و 930 کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی در شهرستان با نظارت دامپزشکی استحصال شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی ازجمله کشتارگاهها از مهمترین وظایف دامپزشکی است كه می تواند سلامت محصولات دامی را تضمین وسبب امنیت غذایی در جامعه شود.
دکتر محمد احمدی بیان کرد: در همین راستا با نظارت مسئولین فنی دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی کشتارگاه دام قوچان 446هزار و 930 کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی تولید و عرضه شده است.
وی در انتها افزود : علاوه بر نظارت های بهداشتی در کشتارگاه کارشناسان نظارت این شبکه نیز طی بازدید های خود درصورت مشاهده هرگونه تخلف و یا شناسایی موارد غیر بهداشتی اقدام به ضبط فرآورده مشکوک کرده و درصورت غیرقابل مصرف بودن، آن را معدوم و ازچرخه مصرف خارج می کنند و همچنین با متخلفان از طریق مراجع قضایی برخورد می شود.
نظر دهید