استمرار نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآوردهای خام دامی در شهرستان طرقبه و شاندیز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از استمرار نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآوردهای خام دامی در شهرستان، خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: با توجه به موقعیت گردشگری شهرستان، فعالیت بیش از 700 واحد تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خامی دامی و همچنین اهمیت تضمین سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر این مراکز، با جدیت ادامه دارد.
وی، در ادامه افزود: تامین گوشت از مراکز غیر مجاز و فاقد هویت بهداشتی، عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده، عرضه و فروش گوشت بسته بندی تاریخ منقضی، تهیه گوشت چرخ کرده از سنگدان مرغ، گوشت سر و صورت گاو، نگهداری گوشت خارج از یخچال، نگهداری همزمان گوشت قرمز، سفید و تخم مرغ در یک یخچال، مواردی از تخلفات مهم بهداشتی می باشد.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر لزوم تهیه گوشت قرمز و سفید از مراکز عرضه مجاز، از شهروندان درخواست نمود هر گونه تخلفات بهداشتی را به شبکه دامپزشکی شهرستان(05135511553) گزارش نمایند.