• 1403/03/06 - 10:08
  • تعداد بازدید : 273
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

استمرار نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآوردهای خام دامی در شهرستان طرقبه و شاندیز

روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از استمرار نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآوردهای خام دامی در شهرستان، خبر داد.

 دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: با توجه به موقعیت گردشگری شهرستان، فعالیت بیش از 700 واحد تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خامی دامی و همچنین اهمیت تضمین سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر این مراکز، با جدیت ادامه دارد.

وی، در ادامه افزود: تامین گوشت از مراکز غیر مجاز و فاقد هویت بهداشتی، عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده،  عرضه و فروش گوشت بسته بندی تاریخ منقضی، تهیه گوشت چرخ کرده از سنگدان مرغ، گوشت سر و صورت گاو، نگهداری گوشت خارج از یخچال،  نگهداری همزمان گوشت قرمز، سفید و تخم مرغ در یک یخچال، مواردی از تخلفات مهم بهداشتی می باشد.

قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر لزوم تهیه گوشت قرمز و سفید از مراکز عرضه مجاز، از شهروندان درخواست نمود هر گونه تخلفات بهداشتی را به شبکه دامپزشکی شهرستان(05135511553) گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 320005
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه