• 1400/07/12 - 08:40
  • تعداد بازدید : 189
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهروندان درگزی گوشت از قبل چرخ شده از قصابی نخرند

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از ممنوعیت عرضه گوشت از قبل چرخ شده توسط متصدیان قصابی ها در درگز خبر داد.

دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی درگز بیان کرد: شهروندان باید از گوشت چرخ‌کرده بسته‌بندی شده تحت نظارت  دامپزشکی  با تاریخ تولید، انقضا، کد پروانه بهره‌برداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بسته‌بندی که در فروشگاه‌های مجاز عرضه می‌شوند، استفاده کنند.

دکتر شمس با تاکید بر اینکه در صورتی ‌که مشتریان تقاضای گوشت چرخ‌کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند، افزود: مردم در قصابی‌ها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشه‌ای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده، استفاده کنند

وی در رابطه با ویژگی‌های ظاهری گوشت قرمز سالم، اظهار کرد: سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و هیچ‌گونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن نباید استشمام شود و در محل اتصال گوشت به استخوان نیز نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد؛ زیرا وجود بوی غیرطبیعی در این قسمت نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است.

شمس با بیان  اینکه هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان درگز با شماره تماس های 05146225023 و 05146222885  اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایت آن‌ها رسیدگی شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 277473
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه