دوشنبه 19 خرداد 1404

flag
  • 1404/03/18 - 10:03
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط و معدوم‌سازی ۱۰۶ کیلوگرم گوشت قرمز غیربهداشتی در سبزوار

دکتر برات‌الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از کشف، ضبط و معدوم‌سازی مقدار ۱۰۶ کیلوگرم گوشت قرمز و آلایش دامی غیربهداشتی از یکی از مراکز عرضه شهرستان خبر داد.

وی، اظهار داشت: در جریان بازرسی‌های بهداشتی مستمر توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی، مقدار قابل توجهی گوشت و آلایش دامی که دچار فساد، تغییر رنگ و فاقد شرایط بهداشتی لازم برای مصرف انسانی بودند، کشف و بلافاصله از چرخه مصرف خارج شدند.

زیدآبادی، با تأکید بر اهمیت نظارت‌های بهداشتی در تأمین سلامت جامعه افزود: این محموله به دلیل غیرقابل مصرف بودن، مطابق ضوابط قانونی معدوم‌سازی شد و پرونده متخلف جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی در دست اقدام است.

وی، در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق شماره تماس‌های اعلام‌شده 1512با شبکه دامپزشکی سبزوار در میان بگذارند تا در سریع‌ترین زمان ممکن پیگیری لازم صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 340293
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور