• 1398/03/04 - 13:40
  • تعداد بازدید : 246
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

موضوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دستور کار کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان خوشاب

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی خوشاب موضوع بیماری تب کریمه کنگودر جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: با توجه به شروع فصل گرما و در نتیجه افزایش فعالیت کنه ها و خطر انتقال بیماری به انسان از دام های آلوده نظیر گوسفند، بز، شترمرغ  و گاو در صورت بی احتیاطی در کشتار دام و تماس با ترشحات دام آلوده انتقال این بیماری در انسان قوت خواهد گرفت  و با توجه به اینکه این بیماری برای انسان  بسیار خطر ناک و خطر افرین است ولی قابل پیشگیری می باشد.

دکتر زیدآبادی گفت: این بیماری در دام علائم قابل توجهی ندارد و پس از گزش کنه آلوده ویروس کمتر از یک هفته در بدن دام باقی می ماند و تنها علامت آن تب خفیف می باشد. 

وی افزود: عمده ترین راه انتقال بیماری به انسان از طریق تماس با دام های آلوده، تماس با خون و ترشحات لاشه دام آلوده در زمان ذبح دام، گزش کنه و یا له کردن کنه  می باشد. 

دکتر زیدآبادی اقداماتی نظیر نظارت بر کشتارگاه ها ، نگهداری لاشه در پیش سرد کشتارگاه،  مبارزه و برخورد با کشتار های غیر مجاز، آموزش های مستمر به گروه های هدف، سم پاشی دام ها و اماکن دامی و سم پاشی و ضد عفونی کشتارگاه در راستای مبارزه و پیشگیری این بیماری را  از اقدامات دامپزشکی اعلام کرد.        

وی در پایان از شهروندان خواست تا مواد پروتئینی گوشتی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی که دارای مهر و لیبل دامپزشکی هست تهیه نمایند  و از کشتار دام تحت هر عنوان در معابر عمومی و منازل جدا خودداری نمایند و نیز اعلام کرد دامداران باید در جهت مبارزه و پیشگیری این بیماری به طور مستمر نسبت به سم پاشی دام ها و جایگاه نگهداری دام خود  اقدام لازم به عمل آورند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان خوشاب
  • کد خبر : 132822
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه