آغاز طرح واکسیناسیون p.p.r در شهرستان باخرز
اقدامات پیشگیرانه طاعون نشخوارکنندگان کوچک در شهرستان باخرز آغاز شد.
دکتر سعیدخانزاده سرپرست شبکه دامپزشکی با اعلام این خبر گفت کارشناسان دامپزشکی در زمینه جلوگیری از شیوع بیماریهای حیات وحش اقدامات پیشگیرانه مطلوبی انجام دادهاند که آغاز طرح واکسیناسیون p.p.r در باخرز یکی از آن ها است.
وی افزود در این طرح که به مدت 30 روز کار ادامه خواهد داشت بیش از 70 هزار رأس دام سبک علیه این بیماری واکسینه خواهند شد که اولویت واکسیناسیون p.p.r ، کانون های سال های گذشته، دام های واقع در حاشیه مناطق حفاظت شده حیات وحش، جمعیت پر خطر نظیر گله های عشایر درون کوچ و برون کوچ و واحد های پر تراکم خواهد بود.
دکتر خانزاده ادامه داد: بیماری PPR یا طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی مخصوص زوج سمان کوچک بویژه بره و بزغاله است و از بیماری های مشترک بین انسان و دام محسوب نمی شود ولی در صورت شیوع آن خسارات فراوانی به جمعیت دامی و حیات وحش وارد می شود.
نظر دهید