آموزش پرسنل کشتارگاه طرقبه در خصوص بیماری تب کریمه کنگو
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز: جلسه آموزشی و پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو در شهر طرقبه با حضور پرسنل کشتارگاه تشکیل شد.
دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: دومین کلاس آموزشی – توجیهی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، توسط کارشناس اعزامی برای پرسنل کشتارگاه در محل سالن جلسات پارک پونه شهر طرقبه برگزار شد.
در این جلسه کارشناس شبکه از اهمیت موضوع بیماری تب کریمه کنگو به عنوان یک بیماری مشترک و مهلک صحبت نمود و به علائم و نشانه های بیماری در انسان و راه های پیشگیری از این بیماری پرداخت.
قدرتی افزود: بهترین راه مقابله با این بیماری، سم پاشی به موقع بدن دام و همچنین اماکن دامی با سموم مناسب و شعله دهی محل نگهداری دام ها می باشد.
وی گفت: در کشتارگاه ها ضمن رعایت تمامی اصول بهداشتی و توجه به توصیه های فنی دامپزشکی، از جمله پوشیدن لباس مناسب و دستکش حین کشتار و پیش سردگذاری لاشه های استحصالی به مدت 24 ساعت و همچنین پخت کامل گوشت، احتمال بروز بیماری را کاهش خواهد داد.