اخذ آزمون دستورالعملهای نظارتی از مسئولین فنی بهداشتی در شهرستان بینالود
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، آزمون هایی جهت سنجش مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و پای مرغ در محل شبکه برگزار گردید.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2021/Apr/05/دکتر قدرتی_crop_4.jpg)
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: با توجه به اهمیت نظارت در واحد های صنعتی جهت تولید و بسته بندی با کیفیت فراورده خام دامی که به مصرف خانوار می رسد تصمیم گرفته شد آزمونی جهت پایش آمادگی و آگاهی مسئولین فنی از دستورالعمل های بهداشتی و قوانین این حوزه برگزار شود.
وی گفت: در این دوره از آزمون ها ، مبحث گوشت قرمز ، مرغ و پای مرغ از سه مرکز بسته بندی در شهرک صنعتی امتحان به عمل آمد.
دکتر قدرتی در پایان افزود: این اقدامات صرفا جهت آگاهی بخشی و نشان دادن اهمیت نظارت های دامپزشکی جهت تولید و توزیع محصولی بهداشتی و اعتماد بخشی به شهروندان در خصوص مهر و لیبل های دامپزشکی می باشد.
نظر دهید