• 1400/06/23 - 10:49
  • تعداد بازدید : 211
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اخذ آزمون دستورالعملهای نظارتی از مسئولین فنی بهداشتی در شهرستان بینالود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، آزمون هایی جهت سنجش مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و پای مرغ در محل شبکه برگزار گردید.

دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: با توجه به اهمیت نظارت در واحد های صنعتی جهت تولید و بسته بندی با کیفیت فراورده خام دامی که به مصرف خانوار می رسد تصمیم گرفته شد آزمونی جهت پایش آمادگی و آگاهی مسئولین فنی از دستورالعمل های بهداشتی و قوانین این حوزه برگزار شود.

وی گفت: در این دوره از آزمون ها ، مبحث گوشت قرمز ، مرغ و پای مرغ از سه مرکز بسته بندی در شهرک صنعتی امتحان به عمل آمد.

دکتر قدرتی در پایان افزود: این اقدامات صرفا جهت آگاهی بخشی و نشان دادن اهمیت نظارت های دامپزشکی جهت تولید و توزیع محصولی بهداشتی و اعتماد بخشی به شهروندان  در خصوص مهر و لیبل های دامپزشکی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 276899
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید