انجام بیش از 1700 مورد بازدید از مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی در شهرستان طرقبه و شاندیز
بیش از 1700 مورد بازدید از مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی در شهرستان طرقبه و شاندیز، انجام شد.
-1_crop_1_crop.jpg)
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، بیان نمود: از ابتدای سال جاری در شهرستان طرقبه و شاندیز بیش از 1700 مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز گردشگری و رستوران ها انجام شده است که متعاقب آن هفت هزار و 325 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و معدوم گردیده است.
وی، ادامه داد: با توجه به اهمیت تضمین امنیت و سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی و رستوران ها و... در این شهرستان با شدت و کیفیت ادامه خواهد داشت.
قدرتی، افزود: اکیپ های نظارتی این شبکه کار بازرسی بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و غذای آماده که شامل: کشتارگاه دام، مراکز بسته بندی گوشت، قصابی ها، فروشگاه های مرغ، ماهی، تخم مرغ، شیرخام و همچنین مراکز عرضه غذا: رستوران و ... را انجام می دهد.
وی، در پایان ضمن تاکید بر تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز معتبر عرضه و توزیع، از شهروندان درخواست نمود: به مهر دامپزشکی و لیبل حاوی تاریخ تولید، انقضا، محل تولید و شرایط نگهداری روی لاشه و بسته بندی توجه نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی را به شبکه دامپزشکی شهرستان با شماره تلفن(05135511553) گزارش نمایند.