انجام بیش از 700 مورد بازدید از مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی در شهرستان طرقبه و شاندیز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از انجام بیش از 700 مورد بازدید از مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی در شهرستان، خبر داد.

دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: از ابتدای سال جاری در شهرستان، بیش از 700 مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز گردشگری و رستوران ها انجام شده است که متعاقب آن شش هزار و 300 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و یک هزار و 200 کیلوگرم معدوم گردیده است.
وی، در ادامه افزود: با توجه به اهمیت تضمین سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی و رستوران ها و... در این شهرستان، با شدت و کیفیت ادامه خواهد داشت.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز معتبر عرضه و توزیع، از شهروندان درخواست نمود؛ به مهر دامپزشکی و برچسب حاوی تاریخ تولید، انقضا، محل تولید و شرایط نگهداری روی لاشه و بسته بندی توجه نمایند و هر گونه تخلفات بهداشتی را به شبکه دامپزشکی شهرستان(05135511553) گزارش نمایند.