برگزاری جلسه مسئولین فنی در شبکه دامپزشکی بینالود
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، صبح ششم تیر ماه جلسه ای با حضور مسئولین فنی بهداشتی واحدهای بسته بندی و قطعه کاری گوشت قرمز،گوشت مرغ و پای مرغ در محل شبکه دامپزشکی تشکیل شد .
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2021/Jun/28/ax_crop.jpg)
دکتر قدرتی رئیس شبکه بینالود گفت: موضوع این جلسه نگهداری و حمل فرآورده های خام دامی طبق ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی بود که در خصوص نحوه نظارت مسئولین فنی بر محموله های ورودی و خروجی به مجموعه توضیحات کاملی ارائه گردید.
در ادامه ی جلسه مسئولین فنی ، مسائل و مشکلات خود را بیان نموده که جهت رفع مشکلات ایشان قول مساعدت داده شد.
نظر دهید