بیش از 1800 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان بینالود از ابتدای سالجاری
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، از ابتدای سال جاری بیش از 1800 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان انجام شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون بیش از 1800 بازدید نظارتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام شده که این مراکز شامل اماکن عرضه گوشت سفید و قرمز،تخم مرغ،رستوران ها ، کشتارگاه ها و واحدهای بسته بندی می باشند .
دکتر علیرضا قدرتی گفت: بازرسی بهداشتی از این محل ها یکی از وظایف دامپزشکی می باشد وجهت ارتقاع سطح کیفی فرآورده های خام دامی انجام می شود .
وی در ادامه افزود: شهروندان باید در موقع خرید به تاریخ تولید وانقضاء فرآورده های خام دامی توجه داشته باشند وسعی کنند از فرآورده هایی با بسته بندی سالم که توسط شرکت های مجازبسته بندی شده اند استفاده نمایند. همچنین باید توجه کنند گوشت قرمز و سفیدی که خریداری می کنند عاری از هر گونه بو و رنگ غیر طبیعی باشد و در هنگام مراجعه به قصابی ها حتماً گوشت دارای مهر و لیبل دامپزشکی را خریداری نمایند .
دکتر قدرتی در پایان از مردم تقاضا نمود: محصولات پروتئینی خود را از مراکز عرضه مجاز تهیه و هر گونه موارد غیر بهداشتی را با شماره تماس 35511553 به این اداره اعلام نمایند.