• 1402/01/27 - 13:30
  • تعداد بازدید : 831
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
هشدار دامپزشکی طرقبه شاندیز :

تخم مرغ را خام نخورید

روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در خصوص مصرف تخم مرغ به صورت خام و احتمال مسمویت غذایی با سالمونلا هشدار داد.

دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: تخم مرغ می تواند به سادگی با انتقال باکتری سالمونلا که شایع ترین عامل اسهال و استفراغ به شمار می رود ، از طریق آلوده شدن به مدفوع مرغ ، این آلودگی را به انسان انتقال دهد بنابراین شهروندان حتما دقت کنند که تخم مرغ به صورت کامل پخته شده باشد و بعد مصرف نمایند.

وی در خصوص علایم مسمویت غذایی با سالمونلا گفت: علائم غالبا بعد از 12 تا 72 ساعت، پس از بلع غذا ظاهر می شوند. این علائم عبارتند از:

- دل درد

- گرفتگی های عضلات شکمی

- اسهال

- تب

گاهی باکتری از بین می رود ولی عوارض آن تا مدت ها باقی مانده و علت بروز بیماری های دیگر می شود.

دکتر قدرتی در پایان افزود: مهمترین نکته در پیشگیری از مسومیت های غذایی این است که طی پروسه ذخیره، آماده‌سازی و پخت موادغذایی دقت و توجه کافی به خرج دهید:

- دست‌ها و تمام سطوحی را که طی آشپزی، مواد غذایی با آنها تماس دارند، بشویید (زمان مناسب برای شست‌وشوی بهداشتی دست‌ها 30 ثانیه است)

- از غذایی که باقی می‌ماند،‌ در یخچال نگهداری کنید.

- در پختن و حرارت دادن غذاهایی نظیر تخم‌مرغ، ماکیان، گوشت‌های قرمز، ماهی، صدف، شیر و فرآورده‌های لبنی دقت کافی را به خرج دهید.

  • گروه خبری : اداره شهرستان بینالود,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 300136
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان