تشدید نظارت دامپزشکی بینالود بر ممنوعیت عرضه گوشت چرخ کرده در قصابی ها
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، رییس این شبکه گفت: گوشت چرخ کرده در قصابی ها باید از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی تهیه شده و در حضور مشتری و در چرخ گوشت خالی و تمیز چرخ شود زیرا زمانی که گوشت چرخ می شود، سطح بیشتری از آن در تماس با انواعی از باکتری ها قرار می گیرد، همچنین احتمال دارد افراد سودجو درگوشت های چرخ کرده از ترکیباتی نظیر پیه، دنبه، چربی های اضافه لاشه یا احشاء دیگر دام نظیر جگر سفید، طحال، سنگدان مرغ و ... استفاده کنند.
دکتر هادی شایسته خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تعداد 602 مورد بازرسی از قصابی ها و سوپر پروتئینی های سطح شهرستان انجام شده که در همین راستا تعداد 35 پرونده تخلف به مراجع قضایی شهرستان ارسال گردیده است.
شایسته در پایان به شهروندان توصیه کرد گوشت چرخ کرده آماده را حتما در بسته بندی ها با لیبل مشخص و تاریخ تولید وانقضاء معتبر و از مراکز مجاز تهیه نموده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف توسط واحدهای عرضه کننده فرآورده های خام دامی، مراتب را سریعا به شبکه دامپزشکی بینالود اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن مورد پیگیری قرار گیرد.
نظر دهید