• 1404/04/21 - 11:35
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با اجرای موفق طرح عقیم سازی سگ های ولگرد محقق شد؛

سیر نزولی کانون بیماری هاری در شهرستان طرقبه و شاندیز

رییس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، با اشاره به اجرای موفق طرح عقیم سازی سگ های ولگرد، گفت: از ابتدای امسال کانونی از این بیماری در سطح شهرستان مشاهده و ثبت نشده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" به تعدد کانون های این بیماری طی سال های گذشته اشاره کرد و بیان داشت: طی سال های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب ۳۷، ۴۳ و ۳ مورد کانون از این بیماری در شهرستان مشاهده شد که با اقدامات گسترده بهداشتی و همچنین اجرای طرح عقیم سازی سگ های ولگرد این آمار در سال ۱۴۰۴ و طی چهار ماهه اول هیچ کانونی از این بیماری ثبت نشده است.

این مقام مسئول، اظهار کرد: مراقبت فعال و بازدید از مناطق مشکوک و مناطقی که سابقه کانون هاری وجود داشته است به صورت مستمر و هفتگی انجام می شود.

"قدرتی" از تعامل و همراهی دستگاه های وظیفه مند در مبارزه با بیماری هاری تقدیر کرد و گفت: ارتباطات بین بخشی در این حوزه سبب نتایج خوب و موثر در زمینه بهداشت عمومی جامعه شده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 341496
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر