• 1400/08/27 - 08:04
  • تعداد بازدید : 139
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صدور 59 گواهی حمل بهداشتی صادراتی به میزان 1288 تن فرآورده خام دامی از شهرستان بینالود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود؛ از اول سال جاری تاکنون تعداد 59 گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای به میزان بیش از 1288 ̕تن فرآورده خام دامی جهت ارسال به کشورهای مختلف صادر گردیده است.

رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: این محموله های صادراتی شامل 503هزار و 602 کیلوگرم آلایش غیر خوراکی، 112 هزار و 890 کیلوگرم پا و پنجه مرغ، 194 هزار و 560 کیلوگرم تخم مرغ خوراکی، 472 هزار و 653 کیلوگرم دنبه گوسفندی و 4 هزار و 610 کیلوگرم عسل می شود که به کشورهایی از جمله امارات، عراق، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، بحرین، تایلند و ... صادر شده است.

دکتر قدرتی افزود: با وجود مشکل تحریم های اقتصادی این حجم از صادرات فرآورده خام دامی کمک شایانی به ارزآوری و رشد اقتصادی در حوزه تولیدات دامی می کند.

وی در پایان اشاره کرد: دامپزشکی حضور کامل در روند صادرات از لحظه تولید ،آماده سازی، بسته بندی و لیبل گذاری آن تا مرحله صدور گواهی بهداشتی قرنطینه ای دارد و کارشناسان این شبکه بر اجرای دقیق قوانین سازمان دامپزشکی نظارت کامل دارند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 279056
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید