محکومیت متصدی واحد عرضه فرآورده های خام دامی به پرداخت 330 میلیون ریال در شهرستان طرقبه و شاندیز
متصدی واحد عرضه فرآورده های خام دامی، به پرداخت 330 میلیون ریال در شهرستان طرقبه و شاندیز محکوم شد.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، یک واحد عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان، به دلیل تخلف بهداشتی و توهین و تمرد به مأمور دولت حین بازرسی، به پرداخت 330 میلیون ریال جزای نقدی و چهل ضربه شلاق محکوم شد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه توضیح داد: این واحد متخلف به دلیل تعدد تخلفات بهداشتی در عرضه گوشت و مرغ غیر سالم و غیر بهداشتی، توهین به کارشناسان نظارت شبکه و عدم همکاری طی بازرسی، پلمپ گردید و پرونده به دادستانی ارجاع گردید.
وی با تشکر از سربازان گمنام عرصه بهداشت و سلامت جامعه که با درایت و شجاعت در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت شهروندان تلاش می نمایند، از عموم شهروندان درخواست نمود: فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را، فقط از مراکز معتبر و تحت نظر دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق شماره تلفن 35511553 سریعا به شبکه دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز، اطلاع دهند.