مقابله با سل گاوی در شهرستان بینالود
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بینالود از انجام سالانه تست سل در شهرستان بینالود خبر داد.

دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: سل یکی از مهمترین بیماریهای عفونی و قابل انتقال بین انسان و حیوان است و بهترین راه مقابله و پیشگیری از این بیماری انجام تست توبرکولین مقایسه ای است.
وی گفت: در شهرستان بینالود با توجه به اینکه در چند سال اخیر مورد مثبتی، مبنی بر وجود دام راکتور سلی شناسایی و گزارش نشده است سالانه یک نوبت تست سل یر روی جمعیت گاو و گوساله انجام می پذیرد.
دکتر علیرضا قدرتی افزود: با رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینهای از قبیل واکسیناسیون، شناسایی کانونهای آلودگی و حذف دامهای آلوده، رعایت اصول امنیت زیستی، پاکسازی و ضدعفونی محیط و محدود کردن نقل و انتقال دام میتوان با این بیماری مبارزه کرد .
همچنین باید توجه داشت که پس از حذف دامهای مبتلا ، بیماری سل با ورود گاوهای جدید و جایگزین وارد گله نگردد . و باید گاوهـای جایگزین از گلـه هائی خریداری شوند که دارای گواهــی سلامت هستند .
نظر دهید