نظارت بر بیش از 480 هزار قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی شهرستان طرقبه و شاندیز از ابتدای سال جاری
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، 487 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی شهرستان از ابتدای سال 1403 انجام گرفته است.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی قبل از جوجه ریزی و با تایید شرایط بهداشتی واحد جهت ورود جوجه یک روزه آغاز می گردد و تا زمان عرضه در بازارهای مصرف ادامه مییابد.
وی در ادامه افزود: عقیم سازی کود پایان دوره قبل، داشتن چاه تلفات با عمق مناسب جهت دفن لاشه ی پرندگان تلف شده، شستشو و ضد عفونی سالن پرورش، شعله دهی و آهک پاشی محوطه مرغداری از ضروریات واحد جهت جوجه ریزی می باشد و نظارت های دامپزشکی بر جوجه ریزی های صورت گرفته و در راستای کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی صورت می گیرد.
قدرتی در پایان از مرغداران خواست جهت جلوگیری از گسترش بیماریها، بروز خسارت و همچنین بهبود ضریب تبدیل و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان توصیه ها و دستورالعمل های دامپزشکی را جدی بگیرند.