• 1397/11/13 - 00:15
  • تعداد بازدید : 142
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بینالود بر تولید خمیر مرغ

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، رییس این شبکه گفت: خمیر مرغ، بعنوان یکی از فرآورده های خام دامی مورد استفاده در کارخانجات سوسیس و کالباس ، با جداسازی گوشت باقیمانده روی استخوان ها پس از فرآیند استخوان گیری از طریق دستگاه مخصوص جداسازی مکانیکی یا با استفاده از لاشه کامل و یا از قطعات گوشت مرغ به دست می آید.

دکتر هادی شایسته خاطر نشان کرد: واحدهای مجاز تولید خمیر مرغ که دارای مجوز سازمان دامپزشکی می باشند ، تحت نظارتهای بهداشتی کارشناسان دامپزشکی بوده  و همچنین نمونه گیری های دوره ای به منظور تایید سلامت خمیر مرغ انجام می شود تا خمیر مرغ سالم و بهداشتی تولید شود.

وی در انتها بیان کرد: این شهرستان واجد 3 واحد تولید خمیر مرغ بوده که تحت نظارت کارشناسان خصوصی مستقر در واحد و همچنین نظارت های دوره ای این شبکه فعالیت می نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 5644
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید