نظارت بهداشتی دامپزشکی بینالود بر تولید خمیر مرغ
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، رییس این شبکه گفت: خمیر مرغ، بعنوان یکی از فرآورده های خام دامی مورد استفاده در کارخانجات سوسیس و کالباس ، با جداسازی گوشت باقیمانده روی استخوان ها پس از فرآیند استخوان گیری از طریق دستگاه مخصوص جداسازی مکانیکی یا با استفاده از لاشه کامل و یا از قطعات گوشت مرغ به دست می آید.
دکتر هادی شایسته خاطر نشان کرد: واحدهای مجاز تولید خمیر مرغ که دارای مجوز سازمان دامپزشکی می باشند ، تحت نظارتهای بهداشتی کارشناسان دامپزشکی بوده و همچنین نمونه گیری های دوره ای به منظور تایید سلامت خمیر مرغ انجام می شود تا خمیر مرغ سالم و بهداشتی تولید شود.
وی در انتها بیان کرد: این شهرستان واجد 3 واحد تولید خمیر مرغ بوده که تحت نظارت کارشناسان خصوصی مستقر در واحد و همچنین نظارت های دوره ای این شبکه فعالیت می نمایند.
نظر دهید