هشدار دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص مصرف شیر خام
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ دکتر قدرتی رئیس شبکه در خصوص مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی سنتی هشدار داد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2022/Jul/02/قدرتی3_crop.jpg)
وی اعلام کرد: مهمترین علت ابتلا به بیماری بروسلوز یا همان تب مالت مصرف شیر خام نجوشیده و غیر پاستوریزه است.
دکتر قدرتی در این خصوص گفت: جوشاندن شیر حداقل به مدت 5 دقیقه یکی از راهکارهای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است و به شهروندان توصیه نمود از مصرف شیر محلی فله ای به صورت نجوشیده جدا خودداری کنند.
وی افزود: با استقرار مسوولین فنی بهداشتی دامپزشکی در بخش دریافت کارخانه های لبنی و سکوهای جمع آوری شیر خام آزمایشات اولیه در این مراکز تحت نظارت دامپزشکی انجام و پس از تائید بهداشتی و عدم آلودگی در کارخانجات لبنی با انجام پاستوریزاسیون و یا استریلیزاسیون شیرهای کاملا بهداشتی دارای تاریخ تولید و انقضا با شیوه حمل مناسب به مراکز عرضه حمل و نقل می گردند که توصیه می شود شهروندان از این گونه محصولات خریداری و مصرف نمایند.