هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز درخصوص بیماری سالمونلا
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، تخم مرغ فاقد هویت بهداشتی و مصرف تخم مرغ به صورت خام می تواند، باعث مسمویت غذایی با سالمونلا می گردد.

دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، گفت: سالمونلا یکی از شایع ترین عوامل اسهال و استفراغ به شمار می رود که می تواند از طریق تخم مرغ آلوده به انسان منتقل گردد.
وی، در ادامه افزود: مسمومیت غذایی با سالمونلا بعد از 12 تا 72 ساعت و با علائمی چون درد،گرفتگی عضلات شکم، اسهال، تب بروز می یابد.
قدرتی، در پایان با اشاره به اینکه مهمترین نکته در پیشگیری از مسمومیت های غذایی دقت در پروسه ذخیره، آمادهسازی و پخت موادغذایی می باشد گفت: شهروندان ضمن توجه به عدم خرید تخم مرغ فاقد نشانه گذاری و خارج از یخچال، از مصرف تخم مرغ به صورت خام یا نیم پز جدا خودداری نمایند.