• 1399/10/22 - 08:20
  • تعداد بازدید : 322
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون 8 هزار 634 نوبت سر دام سنگین در شهرستان بینالود از ابتدای سال 99

روابط عمومی دامپزشکی شهرستان بینالود از واکسیناسیون 8 هزار و 634 نوبت سر دام سنگین در 9 ماهه ابتدایی سال در این شهرستان خبر داد.

رییس دامپزشکی بینالود در خصوص اهمیت مایه کوبی دام ها گفت: این اقدام از بهترین و راحت ترین راه های پیشگیری از بیماری است و انواع دام های سنگین و سبک را می توان از ابتلا به بیماری های مختلف حفظ کرد ضمن اینکه نقش موثری در رشد و تولید بیشتر و بهتر دامها ایفا می کند.

دکتر علیرضا قدرتی گفت: در سال جاری جمعیت گاوی این شهرستان علیه بیماری های تب برفکی، بروسلوز، شاربن ، شاربن علامتی و لمپی اسکین واکسینه شده و همچنین جمعیت تک سمی شهرستان علیه بیماری های شاربن و کزاز واکسینه شده اند.

وی در پایان با اشاره به اینکه دامپزشكی در كنترل و پیشگیری از بیماری های دامی و بیماری های مشترك بین انسان و دام، بیشترین و مهمترین جایگاه را دارد، از دامداران منطقه خواست برای واکسیناسیون دامهای خود با اکیپ های دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 259010
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید