لیست اخبار صفحه :72
عرضه فله ای و غیر بهداشتی شیرخام می تواند باعث بروز بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان  و دام شود

عرضه فله ای و غیر بهداشتی شیرخام می تواند باعث بروز بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام شود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه در راستای اجرای آئین نامه ها و شیوه نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی تمامی فرآورده های خام دامی از مرحله استحصال و تولید تا مصرف باید زیر نظر کارشناسان دامپزشکی بوده و تاییدیه بهداشتی دامپزشکی را برای عرضه به کارخانجات و مصرف کنندگان دریافت نمایند.

صدور گواهی بهداشتی – قرنطینه ای حمل دامپزشکی  برای بیش از 218 هزار راس دام مازاد شهرستان طی 10ماهه

صدور گواهی بهداشتی – قرنطینه ای حمل دامپزشکی برای بیش از 218 هزار راس دام مازاد شهرستان طی 10ماهه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه: طی ده ماهه سال جاری گواهی بهداشتی حمل دام برای تعداد 218 هزار و 799 راس گوسفند و بز از دامداریها و میادین دام شهرستان به مقصد کشتارگاههای دام استان و شهرستانهای کشور توسط واحد قرنطینه و امنیت زیستی شبکه صادر شده است.

حضور دامپزشکی تربت حیدریه در جلسات کمیسیون تنظیم بازار

حضور دامپزشکی تربت حیدریه در جلسات کمیسیون تنظیم بازار

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه دامپزشکی مرتبا در جلسات کمیسیون تنظیم بازار شهرستان شرکت نموده و با توجه به افزایش قیمت مرغ و گوشت در بازار و به منظور ساماندهی وضعیت بازار جلسه تنظیم بازار با محوریت قیمت مواد پروتئینی در محل اداره صمت شهرستان تربت حیدریه برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب برفکی

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب برفکی

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی و آگاهی های عمومی فعالان شاغل در حوزه دامپروری، یک دوره آموزشی با عنوان پیشگیری از بیماری تب برفکی در شهرستان تربت حیدریه برگزار شد.