نظارت بر بیش از 3 ملیون جوجه ریزی در شهرستان تربت حیدریه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و در راستای تولید گوشت سفید مورد نیاز شهروندان عزیز از اول سال تا کنون 3 ملیون 572 هزارقطعه جوجه در واحدهای پرورشی شهرستان، جوجه ریزی صورت گرفته است.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2021/May/29/جوجه_crop_5_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه،دکتر سیدین، نظارت بر جوجه ریزی در واحدهای پرورشی را از اقدامات اساسی و فعالیت های حیاتی دامپزشکی عنوان کرد و افزود: ارائه الگوهای صحیح آماده سازی بستر برای ورود جوجه های یکروزه،برنامه ریزی واکسیناسیون های مورد نیاز بر اساس کارت بهداشتی ارائه شده از سوی مراکز مرغ مادر و مدیریت صحیح پرورش از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در هنگام جوجه ریزی به صاحبان این صنعت ارائه می دهند.
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه افزود: تامین بهداشت و ارتقای شاخص های تولید یکی از اهداف اصلی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه پرورش طیور می باشد.
نظر دهید