نظارت بر تولید بیش از 4500 تن گوشت مرغ بهداشتی در تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه از ابتدای سال جاری کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید4500 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر سیدین، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت بر جوجه ریزی در واحد های پرورشی،مراقبت و اجرای مدیریت های بهداشتی در طول دوره پرورش ، نظارت بر کشتار طیور در کشتارگاه های طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در راستای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام می دهند. وی افزود: دامپزشکی شهرستان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار دارد.
دکتر سیدین ، طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده، بیش از 2 میلیون و 280 هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: کشتارگاه طیور شهرستان، صنعتی بوده ودکتر دامپزشک و کارشناسان دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
نظر دهید