• 1401/02/08 - 10:22
  • تعداد بازدید : 276
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بر تولید بیش از 5 هزار تن گوشت مرغ بهداشتی در تربت حیدریه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه؛ در سال 1400 کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید 5 هزار و 124 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.

نظارت بر تولید بیش از 5 هزار تن گوشت مرغ بهداشتی در تربت حیدریه

دکتر سیدین رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه با بیان اعلام این خبر افزود: نظارت بر جوجه ریزی در واحد های پرورشی، مراقبت و اجرای مدیریت های بهداشتی در طول دوره پرورش، نظارت بر کشتار طیور بالغ در کشتارگاه های طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در راستای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام می دهند. وی افزود: دامپزشکی شهرستان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار دارد.

دکتر سیدین طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده بیش از 2 میلیون و 763 هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: کشتارگاه طیور شهرستان، صنعتی بوده و دکتر دامپزشک، رده های دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی به عنوان تیم نظارت بهداشتی- شرعی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 285582
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان