• 1399/01/27 - 09:29
  • تعداد بازدید : 254
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بر تولید بیش از 5هزار تن گوشت مرغ بهداشتی در تربت حیدریه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه،درسال98  کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید 5 هزار و 502 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.

دکتر سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت بر جوجه ریزی در واحد های پرورشی،مراقبت و اجرای مدیریت های بهداشتی در طول دوره پرورش ، نظارت بر کشتار طیور بالغ در کشتارگاه های طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در راستای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام می دهند

دکتر سیدین ، طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده، بیش از دو میلیون و 773 هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: کشتارگاه طیور شهرستان، صنعتی بوده ودکتر دامپزشک و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

وی افزود: طیور معدوم شده در کشتارگاه در سال گذشته بیش از 13 تن بوده که با نظارت همکاران دامپزشک  در کشتارگاه معدوم گردیده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 251102
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید