نظارت بر تولید بیش از 5هزار تن گوشت مرغ بهداشتی در تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه،درسال98 کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید 5 هزار و 502 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت بر جوجه ریزی در واحد های پرورشی،مراقبت و اجرای مدیریت های بهداشتی در طول دوره پرورش ، نظارت بر کشتار طیور بالغ در کشتارگاه های طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در راستای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام می دهند
دکتر سیدین ، طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده، بیش از دو میلیون و 773 هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: کشتارگاه طیور شهرستان، صنعتی بوده ودکتر دامپزشک و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
وی افزود: طیور معدوم شده در کشتارگاه در سال گذشته بیش از 13 تن بوده که با نظارت همکاران دامپزشک در کشتارگاه معدوم گردیده است.
نظر دهید