• 1399/07/16 - 15:55
  • تعداد بازدید : 259
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 616 تن گوشت قرمز بهداشتی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه،کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان درشش ماهه اول  سال 99بر تولید و استحصال 616 هزارو 900 کیلو گرم  گوشت قرمز نظارت داشته اند.

دکتر سیدین، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد. وی افزود در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، 34241  راس دام سبک و سنگین کشتار شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام  نظیر شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمزغیربهداشتی به انسان منتقل می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 256487
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید