نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 616 تن گوشت قرمز بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه،کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان درشش ماهه اول سال 99بر تولید و استحصال 616 هزارو 900 کیلو گرم گوشت قرمز نظارت داشته اند.
دکتر سیدین، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد. وی افزود در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، 34241 راس دام سبک و سنگین کشتار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمزغیربهداشتی به انسان منتقل می شود.
نظر دهید