نظارت مستمر دامپزشکی تربت حیدریه بر فعالیت کشتارگاه طیور درطرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه نظارت بر کشتارگاه بعنوان یکی از مهمترین گلوگاه های نظارتی – بهداشتی ، همواره مورد تاکید دامپزشکی بوده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه بیان داشت ؛ دقت در انجام صحیح فرآیند های کشتار ، بسته بندی ، نحوه توزیع صحیح محصولات تولیدی و رعایت زنجیره سرد، نقش مستقیم در میزان ماندگاری و کیفیت گوشت و آلایش آن دارد.
دکتر سیدین افزود: برخی از قصور در نظافت و بهداشت شخصی ومحیط وابزار کار کارکنان کشتارگاه می تواند باعث کاهش کیفیت گوشت مرغ گردد بر همین اساس شبکه دامپزشکی شهرستان علاوه بر بازدید های مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در قالب طرح تشدید نظارت، اقدام به حضور مستمر درطرح ارتقاءکیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه طیور شهرستان نموده که در این میان نسبت به تذکر و یا برخورد در چارچوب مقررات با متخلفین اقدام می گردد.
دکتر سیدین در پایان گفت تا حصول نتیجه در طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ کارشناسان این شبکه نظارت بر نحوه اقدامات انجام شده را انجام خواهند داد وی از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در زمینه فرآورده های خام دامی، با اعلام مراتب به شبکه دامپزشکی شهرستان این شبکه را در نظارت بر بهداشت عمومی جامعه یاری نمایند.
نظر دهید