نظارت و بازرسی دامپزشکی بر استحصال بیش از 1 میلیون و 450 هزار کیلوگرم گوشت دام کشتار شده در کشتارگاه دام شهرستان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، در راستای اجرای آئین نامه های نظارت بهداشتی بر تولید، بسته بندی، توزیع، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی از استحصال بیش از 1 میلیون و 450 هزارکیلوگرم گوشت قرمز تولیدی کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان ناظر بهداشتی و شرعی دامپزشکی دولتی و خصوصی طی 9 ماهه گذشته بازدید و بازرسی بهداشتی بعمل آمد.

دکتر سیدین رئیس شبکه گفت: با توجه به مصرف بالای گوشت قرمز درسبد غذایی خانواده و اهمیت سلامت مصرف کنندگان، دامپزشکی شهرستان برای تامین گوشت قرمز سالم، با کیفیت و بهداشتی از مزرعه تا سفره مردم به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان از تمامی مراحل کشتار، بسته بندی، حمل و نقل، نگهداری و عرضه گوشت قرمز استحصالی دامهای سبک، سنگین کشتار شده در کشتارگاه دام شهرستان بازدید و نظارت بهداشتی بعمل می آورند. نظارت عالیه بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی بر فراورده هی خام دامی باعث تامین غذای سالم با منشاء پروتئین حیوانی برای مصرف کنندگان شده و از احتمال بروز و انتشار بیماریهای مشترک بین انسان ودام و آلودگیهای فراورده های خام دامی به جامعه انسانی پیشگیری می نماید.
نظر دهید