• 1399/06/05 - 13:39
  • تعداد بازدید : 278
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون بیش از 280هزار راس دام سنگین و سبک علیه بیماری شاربن(سیاه زخم)

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه از ابتدای  سال جاری تا کنون اکیپهای فنی این شبکه موفق به انجام مایه کوبی تعداد 294372 راس دام سبک و سنگین این شهرستان علیه بیماری شاربن ( سیاه رخم ) بعنوان یک بیماری خطرناک قابل انتقال از دام به انسان شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: در راستای دستورالعمل های سازمان  دامپزشکی در حفظ و صیانت از سرمایه های دامی و پیشگیری از احتمال بروز بیماریهای خطرناک و واگیر دامی و مشترک بین انسان و دام، از ابتدای سال جاری، اکیپ های فنی مایه کوبی این شبکه تعداد 287980راس گوسفند وبز،5702 راس گاو و گوساله و 690 راس تک سمی را برعلیه بیماری شاربن مایه کوبی نمودند.

 دکتر سیدین افزود :بیماری شاربن یک بیماری قابل انتقال از دام به انسان است که با واکسیناسیون منظم و هدف دار جمعیت دامی در معرض خطر و انجام آموزش های لازم و افزایش سطح آگاهی جامعه، ازاحتمال بروز خسارت در صنعت دامداری  و سرایت بیماری به جامعه انسانی جلوگیری می گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 255111
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید