• 1398/04/17 - 10:54
  • تعداد بازدید : 266
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کنترل کمیت و کیفیت مواد اولیه و نهاده های دامی در دستور کاردامپزشکی تربت حیدریه

شبکه دامپزشکی تربت حیدریه  طرح رصد و پایش نهاده های دامی را با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی و اداره صمت اجرا می کند.

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه در کمیته رصد و پایش نهاده های دامی گفت: بر اساس سیاستهای ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور کنترل نحوه و میزان مصرف مواد اولیه داروها، مکملها، ویتامینها و سایر ریز مغذی هایی که با ارز دولتی وارد کشور می شود بر عهده دامپزشکی است.

دکتر سیدین افزود: موجودی مواد اولیه  انبارها و میزان تولید کارخانه های تولید خوراک دام وطیور می بایست به دامپزشکی اعلام شود تا میزان دریافت مواد اولیه با تولید و عرضه محصول مقایسه شده و موارد عدم انطباق رسیدگی و گزارش شود.

وی تصریح کرد: بازدیدهای مشترک کارشناسان دامپزشکی با کارشناسان جهاد کشاورزی واداره صنعت ،معدن و تجارت  برای کنترل مواد اولیه وارداتی با ارز دولتی نقش بسزایی در کاهش قیمت محصولات تولیدی کارخانجات و بالتبع موجب کاهش هزینه تولید برای دامداران و مرغداران خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 134344
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید