• 1397/12/26 - 08:32
  • تعداد بازدید : 184
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 3 میلیون و 686 هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان داورزن

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان داورزن گفت: با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و در راستای تولید گوشت سفید در 12 ماهه نخست سال 1397 سه میلیون وششصد و هشتاد و شش هزار قطعه جوجه در واحدهای پرورشی شهرستان، جوجه ریزی صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی داورزن،دکتر علیرضا داورزنی، نظارت بر جوجه ریزی در واحدهای پرورشی را از اقدامات اساسی و فعالیت های حیاتی دامپزشکی در واحد های پرورش مرغ عنوان کرد و افزود: ارائه الگوهای صحیح آماده سازی بستر برای ورود جوجه های یکروزه از قبیل ضدعفونی و....،برنامه ریزی و تأمین واکسنهای مورد نیاز، بهداشت و مدیریت صحیح پرورش،پایش و بررسی بیماریهای طیور از طریق بازدید ، نمونه گیری و انجام آزمایشات لازم،نظارت بر مراحل مختلف کشتار و... از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در هنگام جوجه ریزی به صاحبان این صنعت ارائه می دهند. وی تعداد واحدهای پرورشی طیور را در شهرستان 190 واحد با ظرفیت یک میلیون و چهار صد هزار قطعه جوجه برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر حدود 80 مرغداری در حال فعالیت می باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی داورزن افزود: جوجه ریزی در دوازده  ماهه سال 1397 حدود 20درصد کمتر از مشابه سال قبل بوده است که نوسانات گوشت مرغ در بازار و نهاده های اولیه،جوجه یکروزه و ...از مهمترین علل این کاهش می باشد.                                           

وی افزود: تامین گوشت سالم و بهداشتی و همچنین عاری از هرگونه آلوده گی، یکی از اهداف اصلی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه پرورش طیور می باشد. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان داورزن
  • کد خبر : 7732
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید