• 1402/10/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه شبکه دامپزشکی داورزن درخصوص جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی اقشار جامعه

تخم مرغ یکی از کامل ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر دومین جایگاه را در سبد غذایی اقشار جامعه به خود اختصاص داده است .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی داورزن؛ تخم مرغ دارای پروتئینی بالا و بسیار باکیفیت است و همچنین حاوی تمام ۹ اسید آمینه ضروری و مقدار قابل توجهی ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. کولین موجود در تخم مرغ اثر قابل توجهی بر عملکرد مغز و سیستم عصبی داشته و همچنین تاثیر بسزایی در رشد و نمو جنین ،تقویت حافظه  و سلامت قلب و عروق دارد. لوتئین و زاگزانتین موجود در زرده تخم مرغ در سلامت چشم و جلوگیری از نابینایی در دوران پیری بسیار موثر است.

دکتر علیرضا داورزنی، ریاست شبکه دامپزشکی داورزن نیز افزود: با توجه به اینکه دوره مصرف تخم مرغ از زمان تولید تا مصرف به شرط نگهداری در یخچال فقط یکماه می باشد توصیه می‌گردد شهروندان از فروشگاه‌هایی که تخم مرغ را در یخچال نگهداری می کنند خرید کرده و حتما به تاریخ تولید و انقضا درج شده روی تخم مرغ توجه نمایند.

وی گفت: نگهداری تخم مرغ خارج از یخچال باعث کاهش ارزش غذایی آن شده و نگهداری طولانی مدت آن خارج از یخچال باعث افزایش رشد میکربها و فساد آن می گردد .

  • گروه خبری : اداره شهرستان داورزن,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 313805
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

بازرسی تخم مرغ احمدی