• 1403/12/22 - 12:52
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شهرستان درگز، انجام شد:

افزایش 64 درصدی تولید گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام

تولید گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان درگز در 6 ماهه دوم سال 1403 در مقایسه با مدت مشابه در 6 ماهه نخست امسال، 64 درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز، خبر داد: در شش ماهه نخست امسال تقریبا 78 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی شهرستان تولید شده که از این میزان 57 هزار کیلوگرم گوشت گوسفندی و 21 هزار کیلو گرم گوشت گاو اعلام شده که این آمار در شش ماهه دوم در  گوشت گوسفندی به 77000 کیلو  و در گوشت گاوی به حدود 51000 کیلوگرم رسیده  و در مجموع گوشت تولیدی 6 ماهه دوم 128هزار کیلو گرم بوده که نسبت به مدت مشابه در نیمه نخست امسال 64 درصد افزایش داشته است.
دکتر دلفراز، ضمن تأیید این خبر گفت: کشور ما با توجه به وسعت مراتع ظرفیت بالایی در دام سبک دارد و لازم است برنامه ریزی هایی انجام شود تا با افزایش بره زایی و ارتقای بره گیری تولید گوشت قرمز در طول سال افزایش یابد.
وی، ادامه داد: مراحل تولید گوشت قرمز در کشتارگاه از سوی دامپزشکی مورد رصد و بررسی قرار می گیرد و همکاران شبکه همواره بر مراحل ذبح ، کشتار، پوست کنی و ... نظارت دارند تا گوشت تولیدی در بهترین شرایط بهداشتی و کیفی به مردم عرضه گردد.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 335684
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان