لیست اخبار صفحه :29
 گوشت های منجمد را بعد از یخ زدایی به هیچ عنوان مجدد منجمد نکنید
شبکه دامپزشکی قوچان، از شهروندان خواست؛

گوشت های منجمد را بعد از یخ زدایی به هیچ عنوان مجدد منجمد نکنید

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، در این باره گفت: مهم ترین و اصلی ترین روش نگهداری طولانی مدت گوشت، "انجماد" می باشد که در تونل انجماد واحدهای خاص و بسته بندی تحت نظر دامپزشکی، امکان پذیر خواهد بود. انجماد اصولی گوشت در واحدهای فوق اجازه می دهد که بتوان گوشت را در دمای انجماد تعریف شده تا یکسال حتی و بیشتر نگهداری کرد.