• 1401/05/12 - 12:29
  • تعداد بازدید : 396
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی درگز بر محموله های مرغ ورودی به شهرستان از کشتارگاههای داخل و خارج استان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز:روزانه حدود سه تن مرغ کشتار شده در کشتارگاههای معتبر جهت اخذ تأیید تخلیه در واحدهای مجاز عرضه فرآورده های خام دامی به شبکه دامپزشکی این شهرستان مراجعه می کنند.

دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی درگز گفت: گوشت ها توسط کارشناسان شبکه از نظر رعایت محدوده دمایی استاندارد 4 درجه و تاریخ تولید ،به همراه داشتن مجوز قرنطینه ای دامپزشکی مورد بررسی قرار میگرند و در صورت مشاهده هر گونه سهل انگاری و تخلف در این زمینه با متخلفین طبق ضوابط و قوانین سازمان دامپزشکی کل کشور برخورد خواهد شد،دکتر شمس رییس شبکه بیان کرد : کلیه فرآورده های خام دامی عرضه شده در واحد های مد نظر مجاز باید مهر و لیبل و تأیید دامپزشکی داشته باشند و حاوی اطلاعات نوع فرآورده ، چگونگی نگهداری و سایر آیتم های مد نظر باشند.وی افزود  مرغ گرم به مرغ کشتار روز اطلاق می شود که پس از بسته بندی بهداشتی زیر نظر دامپزشکی در کشتارگاه طیور در دمای 4 درجه حداکثر 72 ساعت از تاریخ تولید قابلیت نگهداری دارد و پس از سپری شدن این موعد منقضی می گردد. شمس در پایان از شهروندان خواست  در هنگام خرید هرگونه فرآورده خام دامی اعم از گوشت قرمز ، مرغ، ماهی و  .... به تأییدیه دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا آن توجه داشته و درصورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به واحد نظارت شبکه دامپزشکی با شماره 46225023 اطلاع دهند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 288992
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر