نظارت دامپزشکی بر استحصال 180 هزار کیلوگرم گوشت قرمز کشتارگاه صنعتی درگز در 6 ماهه نخست سال جاری
طی شش ماه گذشته استحصال 180 تن گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز؛ دکتر دلفراز سرپرست شبکه گفت: همکاران واحد نظارت به همراه مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه بصورت مستمر بر مراحل ورود دام زنده، مراحل بهداشتی کشتار و خروج گوشت ازکشتارگاه نظارت و نواقص بهداشتی و حمل را به مسئول فنی و مدیریت کشتارگاه اعلام می نمایند تا اقدامات اصلاحی صورت گیرد.
در پایان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان درگز به عموم مردم توصیه نمود: هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به ممهور بودن لاشه مبنی بر تأیید سلامت گوشت قرمز توسط دامپزشکی دقت نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده خام دامی مراتب را از طریق تماس با شماره 46225023 به شبکه دامپزشکی گزارش کنند.