نظارت دامپزشکی درگز بر تولید و استحصال بیش از 80 تن گوشت قرمز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از ابتدای سال تا کنون بیش از 80 تن گوشت قرمز تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه این شهرستان خارج شده است.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی درگز با بیان اینکه این میزان گوشت استحصال شده از تعداد 145 رأس گاو و 3 هزار 797 رأس گوسفند و بز حاصل و روانه بازار گردید.
وی تصریح کرد: با نظارت مستمر و روزانه بازرسین بهداشتی دامپزشکی و حضور ناظر شرعی، در مجموع تعداد 3 هزار و 942 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرداری درگز از ابتدای سال تاکنون کشتار شده است.
شمس با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
نظر دهید