نظارت مستمر شبکه دامپزشکی درگز بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی و پروتئینی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز از نظارت مستمر کارشناسان بخش نظارت شبکه دامپزشکی درگز به مراحل تولید و توزیع فرآورده های خام دامی و پروتئینی و مراکز عرضه آنها بصورت مستمر و دقیق خبر داد.
دکتر دلفراز سرپرست شبکه دامپزشکی درگز ضمن اشاره به این خبر گفت: نظارت به مراکز عرضه فرآورده های پروتئینی خام دام و طیور جزء وظایف شبکه دامپزشکی است، به همین جهت همکاران بخش نظارت بصورت شبانه روزی و مداوم در تلاشند تا این مهم به نحوه احسن صورت گیرد و در این مسیر به جهت ارتباط مستقیم دامپزشکی با سلامت جامعه و احتمال انتقال بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از طریق گوشت و مواد پروتئینی خام هیچ اغماضی پذیرفتنی نیست.
دکتر دلفراز در پایان توصیه کرد: محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره 46225023 به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
نظر دهید