• 1401/11/19 - 08:52
  • تعداد بازدید : 450
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه دام از ابتدای سال 1401

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی رشتخوار؛ روح اله حسن پور از نظارت بهداشتی بازرسین بهداشتی دامپزشکی بر روند تولید و استحصال60 هزار و 76 کیلوگرم گوشت قرمز از ابتدای سال خبر داد.

رئیس شبکه دامپزشکی رشتخوار گفت: بر اساس آیین نامه اجرایی ماده 18 قانون سازمان دامپزشکی کشور در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی، معاینه دام های کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندام ها بعد از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده مهمور به مهر سلامت دامپزشکی و سپس اجازه عرضه در قصابی ها داده می شود.

روح اله حسن پور افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون ذبح بهداشتی 1759 راس دام سبک و سنگین تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه دام شهرستان انجام و مقدار 124 کیلوگرم اندام ضبطی (کبد،ریه و ...) که قابلیت مصرف انسانی نداشته اند ضبط، معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج گردیده است.

رئیس شبکه دامپزشکی رشتخوار با تاکید بر عدم خرید گوشت قرمز فاقد مهر سلامت دامپزشکی، از شهروندان خواست هرگونه موارد تخلف را به شبکه دامپزشکی رشتخوار با شماره تلفن 05156222581 اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان رشتخوار
  • کد خبر : 297108
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان