نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی زاوه بر پرورش بیش از 4 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه یکروزه گوشتی
بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان زاوه ، طی سال 1399 بیش از چهار میلیون وهشتصد هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز گردیده و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می گردد.
دکتر اکبری نسب تصریح کرد: ماکیان گوشتی به عنوان منبع با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد. بدین منظور ضروریست دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاه ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی در پایان از مرغداران درخواست نمود: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت های زمانی قرنطینه ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری های طیور وتأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.
نظر دهید